Linda & Matrix

 
 
 
 
 
 
 
Tog för en gångs skull vara på studiedagen igår och åkte upp till stallet för att fota Linda och Matrix. Jag tog med buster och han skötte sig hela dagen! Vi började med att ta in matrix borsta fixa och dona för att sen ge oss ut till någonstans där det fanns en höstig bakgrund. Efter att vi fotat lite bilder på när de båda stod stilla gick vi till mataki för att hoppa lite. Fick inte toppenfina hoppbilder men Matrix och Linda är så otroligt fina tillsammans. Och det är så roligt att se hur fin Matrix blivit sen Linda tog över honom, verkligen jättebra jobbat Linda, så himla duktig!!
 
 
 
 
 
 
 
 

Promenad med höstlöv och tassar.

 
 
 
 
 
Äntligen börjar höstens vackra färger träda fram bland träd och buskar. Finns inte mycket jag uppskattar lika mycket som att vandra runt bland dessa vackra färger. tänkt att något som är dött kan vara så vackert! Tror både jag och Buster njöt lika av detta vackra. Önskar att hösten kunde vara såhär fin varje dag!
 
 

Köpenhamn-Deptford Goth

 
 
Tog tåget till köpenhamn för att mötas av otroligt vackra hus, massvis med affischer för att avsluta dagen med spelning av Deptford Goth. En av årets bättre dagar!

tre fina.

bilderna är hittade på tumblr, där kan ni följa mig. klicka här
 

vissa av dem sätter spår i hjärtat, förevigt.

 
 

Hur man på bästa sätt tar vara på en fin onsdag.

Man börjar dagen med att gå en runda i med sin fläckiga hund.
 
Därefter åker man till Gränna för att besöka en fotoutställning som sedan också innehöll hattprovning.
 
där kan man också titta på fina tavlor, gamla kläder och leka polarhjälte. 
 
Efter ett par timmar åker man vidare hem till Linnea för att äta tomatsoppa i världsklass och kolla ut genom fönstret och låta ögonen mötas av naturens skönhet.
 
Till sista tar man ännu en promenad i det fina höstvädret. 
Så kort och gott för att på bästa sätt ta vara på en ledig onsdag så ska man ta många promenader, vara kulturell, och umgås med dom som får en att skratta.