"And I woke up, was crying in my sleep"

 

Två som är väldigt fina.

 
Fotade för en skoluppgift igår. Linda och Blå fick ställa upp som modeller även om det var minus 100 grader.(överdrift). Två väldigt fina skapelser!

För er med instagram.

 
#¤* ELINOLOFSSOON *¤# (för er med ryggont)

Fyra bilder i färg.

Idag har hästElin spenderat hela dagen i stallet med Linda och Buster(hund). Har insett hur mycket jag tycker om att umgås med dessa fyrbenta ibland bittra men mysiga djur. Blir någor alldeles extra när man går in i stallet och känner den starka doften utav hästbajs och häst. Nu kommer ni säkert tycka "ew what a freak" men tro det eller ej men hästfolk tycker om den lukten. Men bara för vi tycker om lukten så behöver det inte betyda att vi gillar smaken... och där började jag gå för långt. Nej men kort och gott kan man säga att jag verkligen älskar allt med att vara i ett stall. Den gemenskap man får när man umgås med människor precis lika galna i hästar som    man själv är och sedan självklart få umgås med djur hela tiden. ¤ ¤- - -  Well confession av en hästtjej då.- - -¤ ¤
 
 
 
 
 
 
 
 

Min dag i två svartvita bilder.


STOCKHOLMO.

Var i stockholm några dagar förra veckan med klassen. Vi var på utställning på Fotografiska vilket var riktigt maffig då David LaChapelle ställde ut sina bilder, och ja.. wow säger jag bara. Sedan har vi också besökt Berghs skola för kommunikation. riktigt fint och väldigt häftigt att få se vad de alla hade lyckats framställa. Sedan var det såklart en massor med shopping och fina långa promenader. Just det vi var också på moderna museet men det var nog inte riktigt något för mig. Sitta helt stilla och fundera ut konstens bakgrund kan ja göra när jag är pensionär!
Annars var det två riktigt lyckade dagar i storstaden!