delar min säng med boken ikväll.



OH HEJ, vad man alltid är så himla seriös. det är en sak jag verkligen har svårt för, även att jag är själv tycker jag det är schvein svårt så därför får ni vänja er vid oserösa bilder. yes nu vet ni det, aja anyway som man säger ridit lektion idag på lillablåhästen, gick bra lite tufft i början bara men sen släppte hon och blev riktigt fint. alla red också barbacka idag inte bara jag, heja maria och hennes grymma idé!
nu ska jag göra ltie tråkigare saker som att plugga till ett samhällsprov som jag har idag, sen lägga in lite nytt och fräsht i mobilen, gött va? ja jag va hyfsat ironiskt när jag skrev att de va gött, för gött det är det när det är gött och detta är inte gött.
possbaj

NomNom


käkat scones med marmelad ikväll, livets höstruggmat!

this is where I'll spend my studyday.




hell yeah, plugg som gäller idag, har samhällsprov imorgon och har knappt öppnat boken eftersom vi varsåfreakingäckligtmycket. men ah lir att plugga idag och börja på 30dagars listan, sen ikväll ska jag rida lektion på blåhästen, alltid lika fint :)

the list.

Tänkte jag skulle köra på ett sån här 30dagars lista, lite kul grej plus att då vet man exakt vad man ska skriva om, ahaha :)
Dag:
1. Berätta om dig själv
2. Staden där du bor
3. Dina kompisar
4. En person du ser upp till
5. En bild på dig för 1 år sedan
6. Bloggarna du läser
7. Vem är den roligaste du vet?
8. Bild på din garderob
9. I din väska finns...?
10. Hur ser din framtid ut?
11. En bild på någon du saknar
12. En bild på ditt rum som det ser ut just nu
13. Ett kort någon annan tagit på dig
14. Din högst dröm
15. En person/kändis du önskar att du träffat
16. Detta gör jag på helgerna
17. Hit vill jag åka innan jag dör
18. Här handlar jag helst
19. En vän som bor långt ifrån
20. Bild på det du köpte senast
21. Favorit ställe
22. En tv-serie du älskar
23. Ditt favorit nagelack
24. Ett kort på din data
25. Detta är jag beroende av
26. Något du vill ha just nu
27. Ditt framtida bröllop
28. Bild på sminket du brukar använda
29. Detta åt jag till frukost
30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar



normal tjej, jappjapp.
roligt det dära med gif hittade precis en sida där man för sånt så det blir väl enheldel gifbilder nu i framtiden, smidigt är det ju också. hähä Anyway sitter i matsalen och mh ah väntar på att tiden ska gå, nejmen ska snart iväg till clara och baka och mysa typ :)
uppdaterar mer ikväll, puss!

.


trötttttt


sitter nu och pluggar, inser att jag kommer behöva göra det ett tag så får väl se när jag kommer i säng.. yeah livet som tonåring typ.

We all feel a little fucked up sometimes.


webbkamerabild igen.. yeppyepp



bara skinka jappjapp, prima skinka jappjapp.
nej men som ni märker så fotar ja inte så mycket längre, vet inte riktigt varför men jag vet att det är time to change, inte bara att jag ska fota mer, jag ska också börja ta mer hand om mig själv, inte käka lika mycket godis och skit som bara gör en fet, jag ska också försöka börja träna mer, kanske inte något intensivt men lite iallfall! skadar ju aldrig bränna av lite så att säga!
har iallfall har släktkalas ikväll för min käre broder, mycket trevligt, dock massor med kakor och tårtor så det känns som om jag inte behöver äta på en evighet. meeeen nu ska jag i allafall ta tag i livet och faktiskt plugga, har massor med prov och inlämningar denna veckan så det är bara o börja.
chingchong!

I AM LIKE LIVING IN MY MÖSSA.



ska dra mig till frida nu för en myskväll, sugen på chokladfondy men vi får väl se!
ha en go kväll nu allihopa och take it easy, gör inget ni ångrar imon!
POSSS

vem kan glömma att stjärnorna nån gång blir stenar.



eftermiddagen har jag käkat på max med brudsen sen gjort smoothie med lisa, så himlans mysigt.
nu ska jag nog sova, så ah mh, godnatt!


skrillex hell yeah!




åh hej och hå vad ful!
sitter just nu och dunkar skrillex med lisafisa, hon bloggar också så vi är hyfsat osociala, men men vi har ju iaf sjukt go bas och musiken är på högsta och sånt
annars då? njaa red blåhästen igår vilket gick kalas, även att jag red barbacka och det va bomövningar, hon taggade till riktigt ordentligt och jag trodde jag skulle få mig en flygtur när som helst! men icke sa nicke snäll som ett lamm är hon så ah mh. anywaaaay ska fortsätta dunka skrillex nu.
pussbaj

you walk the surface of this town.


myst massor med min fina mamma ikväll, länge sen nu. lagade lite mat tillsammans sen bara mys framför tv:n med te. haft en bra dag i skolan också för den delan, min klass går verkligen inte att klaga på lyckan är hög när man är med dom!
nu ska jag kolla lite film innan jag somnar, nattinatti!

I'm beautiful in my way, 'cause God makes no mistakes.



TIMON&PUMBA<3




livets  bild.
sitter på medialektionen nu osånt, med avicii i lurarna är livet rätt gött ändå. har haft en sjukt lång dag 9-17 vilket suger ah ni vet.. menmen bara o försöka samla energi tills ikväll, då blir det american pancakes och plugg!
HAKUNA MATATA!

.


lite lagom trött på att antingen må kalasbra eller bara blä, finns det inget mellanting?

believe in youself.


har spenderat dagen med världens finaste häst, världens finaste vänner och världens godaste mat! haha galet vad överdrivet det lät.. men ah sjukt fin dag kan vi säga då, har varit i stallet och ridit blåsan så himelskt mysig är hon finare får man leta efter. sen lagade jag och fina vänner mat och mös!
finfin dag, och imorgon blir nog lika bra!
puss på livet och på ah, allt!

Det finns ingen bättre spegel än en god vän.


yeah glad Elin ska skriva klart sin uppsats i SO nu såhär framåt kvällskvisten, varit i stallet ikväll och ridit finaste blå, och med finaste menar jag verkligen det. Helt otroligt vad den hästen utvecklats sen hon kom, riktigt rolig att ha o göra med och världens mysigaste.
känns som att jag kommer somna med ett leende på läpparna ikväll, vill bara tacka alla underbara människor som finns i mitt liv, vill att ni ska veta att ni betyder allt för mig.
pussochgodnatt,goodnightpåengelskafördomsomintekansvenne

fina vänner som gör min dag.




mindre smickrande bild på mig though. anyway ska plugga gärnet idag, fick tillsägelse om att jag har dålig attityd på lektionerna.. inte kul, med tanke på att jag inte har det.
men ah mh. ska plugga lite nu iallfall

tidig torsdags morgon


idag är en sån där go dag när man har mer håltimmar än timmar man sovit inatt. För att vara exakt har jag sovit 4 timmar inatt och jag har 5 (!) timmars håltimmar idag. FML. jätte trött lam tjej med sämsta kläddagen.
pepp, ohja.. or not.

Godnatt fina värld.

har spenderat kvällen med goa människor och bio med underbar vän, då blir det knappast bättre.
Nu ska jag dejta sängen så ah, godnatt.





.



känslan av trygghet.




I like disney.









bilder från weheartit;

kanske borde byta byta min relationsstatus till min dator, det är ju den jag umgås med mest iallafall.

sitter vid datorn nu och har skrivit upp en lista på allt som måste göras.. Insåg att det va endel.. Anyway ska göra lite mediauppgifter nu sen börjar jag kvart i tolv imon så då hinner jag ju plugga lite innan skolan börjar. Sen imon blir det p tagga för breaking dawn med Linn!
ha det fint/Elin


Dagens vilja ha..

  • Ett par skinnpants
  • En biljett till PEACE AND LOVE (ska dock köpas efter nyår, men ändå)
  • Popadelica biljett
  • En bra mattelärare
  • Bättre kondition samt smalare
  • Nyttigare mat i skolan
  • Vinterlov.
Yeah och alla bryr sig ? haha nej men sitter iallfall just nu och har mattelektion, vet dock inte vart matteläraren är.. fattar sisådär ingenting av det vi gått igenom.. hej ett fett F i matte, again.
anyway har idrott nästa lektion och då ska vi vara på gymmet och jag taggar!!
ha det bäst iallafall så uppdaterar jag lite mer intressant senare idag.


en bild på Maria och Blå. så himla fina!


=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=



men du vet det där spelat när man blir jagad av köttatande apor?


töntiga flickor. men ah helgen har spenderats på vissmålen med gött häng! lägerledarubildningshelg(aka sveriges näst längsta ord) red blå idag med, fin och söt som vanligt.
nu är jag trött och ska sova och ha massor med energi imon så jag pallar med min enorma hög med läxor.
men jag är inte bitter för det, anyway pussbaj

så himlans sugen på en lite söt metallbit på tungan.



så himla sant.


what to choose?

sleepover with my retard friend.







nu sitter vi häär och kramar kuddar och lyssnar på dålig musik. ensådär vanligt torsdagskväll med linnea
anyway time to sleep sooon
pussbaj

matilda og elin


vanlig dag i skolan

taggar sommaren redan nu.






smoke weed everyday

linn är söt och jag trött.
livet rullar på men allt jag vill göra är att sova mig fram till jul. Vill dricka glögg, käka pepparkakor och sitta framför en varm brasa och inte göra någonting, hade ju varit rätt så skönt. Det kan få komma lite snö också, så länge jag är inomhus när det snöar och det inte blir blask.
Bara hoppas mina önskemål blir uppfyllda nu, hejohej.

gött att vara tjej ibland..


...och kunna göra flera saker samtidigt! sitter och spelar the sims 3 (jaa, jag älskar det) samtidigt som jag är inne på facebook och lyssnar på musik och redigerar bilder och gör läxor, grymt!
go dag, dans på bort, lyssna på högmusik chilla med vänner och käka på donken. puss

sommar.

midsommar med fina familjen.
sitter på gamla datorn nu, kollat igenom lite söta bilder från skola livet, ah allt möjligt helt enkelt. shit ser verkligen vad jag själv förändrats. gansak lustigt ändå att man som människa kan förändras så fort, i mitt fall till något bättre något som jag trivs med. men ändå man undrar ju hur man kommer vara om 3år?

9-5


känns tungt att gå från nio på morgonen till fem på eftermiddagen(natten), sjukt lång och seg dag har det varit idag dock har jag en så sjukt go klass och goa friends som gör dagen en aningen goare iaf!
kom precis på att jag glömde min datasladd i skolan också.. hmm bra elin? och jag måste verkligen plugga, men yeahyeah jag är inte bitter! får se om jag hittar någon annan fungerande.
haha go information från mig Elin,.
puss

just chilliiin


vanlig dag på per brahe, lyssnar på nostalgimusik och hänger med gött fooolk.

If you can't get someone out of your head, then maybe they're suppose to be there.


älskar hösten ibland alltså. varit på paranormal activity 3 ikväll och scheisse vad läskig den va, tur att man hade bra sällskap♥ nu ska jag sova och ladda om inför en ganska fullspäckad vecka!
pussbaj

Gud du är god och din nåd ja den varar för evigt.



du ska se att allting ordnar sig.


typ såhär glad är jag just nu, lyckokicken!
men ah som vanligt tänker jag slänga på en go film och bara ta det lugnt i livet. varit på teori ikväll så tog lite bilder, dock blev dom väl inte så värst jätte skarpa men jag kan visa dom imon för nu ska jag stänga av min fina vän (datorn).

blå och helt awsome.


går nog inte riktigt o berskiva det som sker när man fäster sig vid ett djur.

Det är bra mycket trevligare att vara två. - Nalle Puh


saknar denna tösen endel ganska mycket, lika mycket som jag saknar två andra brudar som itne är hemma..!

idag har jag varit på bio med goa människor, TinTin blev det och jag är helt amazed hur sjukt duktiga animerarna är som gjort filmen så himla verklig!
ikväll har det varit häng med cellgruppen, goa samtal och gött! nu bonde söker fru och ah sen gör jag väl inte något mer intressant.
Funderar på o byta till devote men har inte bestämt mig än, någon som har provat båda som kan ge lite vilken bloggportal som är bäst? DEVOTE VS BLOGG.SE

dålig på att uppdatera

Sitter iallfall just nu och kollar på bonde söker fru för första gången i år och funderar lite på vad jag ska göra med bloggen.. Menmen uppdaterar mer senare med kanske lite bilder och sånt :)
Pussar Elin