♥ ♥ ♥ ♥

 
Stunder som dessa blir aldrig enkla, de blir aldrig till någon vana. För när ett djur berört ens hjärta och givit en känslan av frihet så ska det inte vara enkelt.
Vitseroel boy var en ponny jag fick äran att rida, (tusen tack Maria♥) Han var en sådan individ som gjorde den allra osäkraste säker och den erfarne till att utvecklas ännu mer. Detta är en individ man inte kommer lägga bort från minnet, för detta är en ponny att minnas.
Vila i frid fina ponny. 

rutigt mönster.

tänkte liva upp min helt svarta eller helt vita garderob med lite färg och mönster. Så det blev en svartvit rutig tröja. nice.

 
 
 
Denna vackra vårdag har jag fixat med gymnasiearbetet samt tagit en långpromenad i skogen med halvt döv hund och fin mamma. var ute i över en timme och hittade massor med nya fina vägar att gå. bra dag helt enkelt!

Roadtrip Elin x2.

 
 
 
Dagen spenderades med denna fantastiska flicka, vi tog bilen och åkte på en liten fotorunda till storstaden Lekeryd. Många skrattattacker senare och några gråtattacker senare var dagen slut. men är så glad!

Göteborg är staden på G.
Spenderar min lediga helg i Göteborg med min andra familj (Markus familj). Dagen har bestått av supergod mat, bra bio och ett mysigt avslut. Är så glad att jag är endel av denna familjen!!