Rom.

 
Jag och mina fina familj var på resa i Rom nu i våras. har inte redigerat dom bilderna än men är är några snabbt redigerade. Helt otrolig stad med sådan fantastiskt arkitektur att det känns som att Sverige fortfarande lever kvar i grottor.

Fotografiska.

 
Var på fotografiska i höstas. Det är verkligen ett ställe man inte kan få nog av, fullt med vackra fotografier tagna av otroliga fotografer.

häst häst häst.

 
 
Tänk att vi kan kommunicera med ett djur som inte talar samma språk som vi, helt magiskt.

Let you know you're the only one

 
 
 
Åkte till axamo direkt efter skolan för en kall men mysig promenad runt sjön. Hade med mig kameran men glömde självklart minneskortet..(som vanliga..). men hade som tur var mobilen nära till hands så det blev några bilder iallafall. 

tumblr.

Har tumblr. följ mig där: wwhirlwind.tumblr.com

NIKE AIR FORCE

 
 
Idag dimpade dessa skönheter ner i brevlådan. De var min födelsedagspresent från mina fina föräldrar och är beställda från junkyard.se. (vilken förövrigt är toppen pga, snabb frakt och bra hemsida). Synd bara att jag inte kan använda dem än pga det slaskiga vädret..

discolampor.

Bongo måste vara jönköpings mysigaste ställe. Discolampor, vackra tavlor och mysiga soffor och fotöljer. Här hängde jag och några vänner i fredags med goda alkoholfria drinkar och kortspel i form av "finns i sjön". fin kväll med fina vänner. 
 

Fyllde 19 år.

 
 
 
Firade dagen med besök av fina vänner som bjöd på tårta och presenter. Sen bjöds det till bords av familjen i form av vegetarisk middag. (yey) Blev vegetarisk lasagne, vilket är min favorit. Sen fika efter det och mys med familj och pojkvän. Nöjd Elin!!

Daniel Wellington.

 
Har införskaffat mig en vacker klocka för julklappspengarna. Denna kommer nu framöver finnas vid min sida varje dag. 2014-01-04, dagen Elin blev med Daniel Wellington. (ursäktar för halvdana bilder men ljuset försvann för flera timmar sedan..)

Happy New Year!!

 
 
 
Det nya året firades in med en mycket omtyckt kvinna vid namn Elin. Vi åt alcamo mat, skrattade så vi grät och tog en nattvandring när klockan slagir 02.00. Otroligt fin nyårsafton med skratt, dans och många kramar från människor man har varmt om hjärtat!