"Ledig" fredag


Idag är en sån dag då man har hur mycket plugg som helst att jobba sig igenom. Men peppen om att det snart är vårtermin och sista terminen i skolan gör nog ändå att man fortsätter orka lite till. Youth lagoon
igår var jag och mina vänner på konsert i Göteborg. Innan konserten vandrade vi runt bland Hagas vackra gator, fikade på ett mysigt café för att sen äta indisk mat. Konserten var tyvärr ganska sen med tanke på att det var fotboll direkt innan, men när väl förbandet (absolutely free) vilka var helt otroligt bra. 
Sen när youth lagoon vandrade och började spela ville mitt hjärta brista för jisses vad bra och fantastiskt och mysigt det var! trots att jag var otroligt trött efter den långa dagen var youth lagoon ett helt klockrent avslut!

fält och gröna skogar.

 
 
 
Dagen började med att jag försov mig som aldrig förr. skyller dock på att jag jobbat dubbla nattpass i helgen och somnade halv 3 inatt. men men tog mig iallfall en långfrukost följt av en tur ut i skogen för att plocka lite mossa till adventsljusstaken vi ska ha i år, så mysigt och så tyst. (förutom mitt och mammas kackel)
Sen vidare mot stan för att inhandla en hårddisk (äntligen), en datamus och ett par nya jobbarskor. Och jaa så spännande är väl mitt liv för tillfället. Jobb, jobb jobb, skola, promenader och annat bös.
Ska försöka ta med mig kameran till Göteborg imorgon när jag äntligen ska få skåda Youth Lagoon!

Halloween

 
Här kommer en lite försenad bild på min halloweensminkning. Jag valde att prova något nytt och lite svårare i år. (inteförjagbrukarkläutmigallsmenändå) Jag fick en fråga om hur jag gjorde så därför tänkte jag länka en youtubevideo som jag följde. klicka här Hon som sminkar visar väldigt tydligt hur man ska göra, jag menar till och med jag klarade ju det!