Happiness. only real shared.

 
 
Hänger i en av Sveriges (enligt min åsikt) minsta stad och har det endå så himla fint. Sover på en madrass, väcks av underbara människor, till och med att plugga är roligt. stannar här hela helgen och har icke med mig kameran så det blir antingen cambilder eller googlebilder. När jag säger att ja ska använda google så skojar jag. töntigaste jag vet.
Saker ja tycker är kul och roligt:
- Att äta koppnudlar
- Att hoppa på fel buss
- Att dansa när man diskar
- Att vara tre stycken och dela på en 90 säng
- Att klia mig på benet
- Att säga hejdå.
HEJDÅ

You're not as brave as you were at the start

 
inte haft något liv, därav inget bloggande. med att säga att ja inte haft något liv menar ja ju självklart inte att jag varit död eller något men ja har endast pluggat i flera dagar. tvåan folk tvåan, denna underbara pluggtid. Nej men en fördel är väl att ungefär vet allt det finns att veta om hinduismen och lite till. nice.
aja, kommer säkert bomba er med massor av bilder jag och elin tog i tisdags i fotostudion de senaste dagarna. menmen. yolo osånt. 

Maybe tonight I could stop dreaming, And start believing in forever, And ever and ever and ever again.

 
 
 
 
 
 
lekte lite i fotostudion.

And my heart turns violently inside of my chest.

 
gjorde ett tappert försök till att använda självutlösare. ja ni ser ju hur bra det gick. 

jackor, jackor, jackor.

 
försöker komma på vad för slags jacka man ska ha nu i höst..har länge funderat på att hitta någon pälsjacka, i fuskpäls förstås. usch tycker det känns så äckligt att folk går runt i äkta päls, att gå runt inuti ett djur nästan. blä. nej men har hittat ett par jackor, blandannat dessa två ovan. dock är den till höger kanske lite för kalla men en tjocktröja under kanske kan fungera. får se. enough om jackor nu. 

Strike a pose baby.

 
mina helger tillbringas till största del med denne glade kille. ganska bäst oså.

You make beautiful things out of the dust.

 
 
 
denna helgen har bestått av; sett den absolut finaste filmen någonsin, ätit mat på soya med finaste vännerna, fått träffa min fina (äntligen!!!), hälsat på farmor och farfar markus, åkt mycket bil och till sist ätit godaste frukosten. min helg äger din helg. ska avsluta med att säga att ja ska spela the sims nu. 

Constantly creates us into something new.


 
 
 

sju månader.

 
 
 | ÄLSKAR | KÄR | LYCKLIG | UNDERBAR |♥

bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2040354/?claim=ez2qbc838jd">Följ min blogg med Bloglovin</a>

08:45gladast i stan idag, ska på Tacofiest ikväll med fina vänner och sen kommer ju Markus hem! bättre blir det knappast! SEN regnar det och åhh. älskar det!
 

In my head. You tell me things you've never said.

 
hittade lite bilder, tänkte ja skulle visa dem för er. Älskar handen med fjädrarna, nästan så mycket att jag är sigen på att försöka mig på att ta en sådan bild själv sen skriva ut till en tavla. så fränt.
Tänker såhär.. jag tänker inte berätta för er om mina dagar för tro mig de är inte så spännande som man kan tro (?), jag går i skolan, träffar mina vänner och myser på mitt rum. thats it. får se vad jag ska blogga om. det är sånt man märker. 

And start believing in forever, and ever and ever and ever again. 
 
 

._._.
 
ååh. har blivit helt fast vid detta sinnessjukt bra band. THE XX was the name. Så om ni har lust att någon gång få ert livs upplevese så rekomenderar jag er att lyssna på deras låtar. 
 

Att kunna leka utan att behöva vara liten.

 
 
 
 

If someone believed me, they would be as in love with you as I am.

 
Trodde jag kunde lämna bloggen föralltid utan att sakna den, men ack ack så fel man kan ha.. Har hunnit fixa lite med bloggdesignen nu med, den är visserligen långt ifrån färdig då jag aldrig blir nöjd men det är iallafall en början. Som ni säkert se så har jag smalat av designen en aning därför är bilderna lite beskärda och lite konstigt lagda, men tänk inte på det. ska försöka blogga så mycket som möjligt så allt det där försvinner. Men ja, till sist tycker jag vi firar med en brutal krambild.

You know the way, I can't resist you.

försöker finna min egen mening med livet, vad ska man läsa för att bli det? vill jag bli det? har jag kapaciteten till att bli det? kommer jag orka kämpa den långa vägen för att bli det? 
tusen frågor som snurrar i mitt huvud denn veckan, där de flesta innehåller varför, till vilken mening och hur.
men jag antar livet ser ut så, vi springer runt med våra milijontals frågor och funderar i huvud och det är något vi måste leva med. Tur att jag iallafall har några att dela allt detta med.