Life is art of drawing, just with no eraser.

 
 
 
Tycker nog om hösten ändå. Det är ju så himla mysigt att en solig höstdag vandra runt bland fallna löv och sedan fånga detta underbara i bilder. Att efter man gått ute i det vackra sedan gå in för att sedan dricka någon varm dryck och mysa runt i mjukisbyxor. jo, hösten är ändå väldigt fin, vacker men samtidigt så mörk och trist. Det känns ibland som att hösten förklarar mig själv ganska bra. nu tänker ni som läser säkert. jaha, så din hårfärg är orange precis som hösten? nejnej, det finns både fina stundet med de såsom att det finns mörka stunder. Så kortfattat; ja hösten är vacker, hösten tycker jag är en av de få årstider man verkligen uppkattar de dagar som det är soligt på, detta för det inte finns så många. Höst är fint, punkt slut.

 
 

Kärleken segrar.

 

 
 

Jönköping.

 

Buster

 
 

I am yours now, so now I don’t ever have to leave.

 
 
Bilderna är från slutet av sommaren nere i Mariannelunds vackra skogar. 
denna helgen har bestått av mys med finaste, firat markus farmor, ätit massor med tårta, varit på inflyttningsfest, träffat massor med saknade människor och idag så har jag.... pluggat och ätit choklad. händelserikt japp. 
tänkte väl mest skriva att ni som läser min blogg och ni som inte gör det att ni är så sjukt fina. ni är allihopa vackra och underbara för de ni är. Pussss

Men ingenting i denna världen var väl någonsin lätt att förstå

 
 
 
 
 

Strand, Grönt och havssalt i håret.

 
 
 
Vill väl mest att det ska bli sommar igen. och en pojk hemma på heltid. sen är ju glass alltid godare under sommaren!

Sale.

 
 
Dessa vackra skapelser måste jag tyvärr sälja pga för små.
Storlek 39.
Nypris 699. Mitt pris 400.

Autumn.

 
 
myser runt i min nya fuskispälsjacka, dricker massor med kaffe, slukar nästan clementiner hela, pluggar så jag inte ens kommer ihåg vilken dag det är, myser med mamma i soffan, är allmänt superkär i finaste killen på jorden, tar höstiga bilder, tar läskiga bilder, är ledsen, är lycklig, är glad. Jaa allt händer på hösten thats it!

TEMA - GHOST

 
 
 
 
 
 
 
fick en uppgift att leka lite med slutartiden. and so we did! sen att alla bilder blev ''spökliga'' insåg vi efter ett tag men jisses vad roligt de var! EstetMediaFotoÄger.