Just because im losing doesnt mean ive lost.

mängder med hästbilder bjuder jag på, men det blir lätt så när man spenderar många timmar med dessa djur. klart alla ska få vara med på bild också.
aja, red blå igår, första gången på en månad, hon va så himla fin och sammarbetsvillig, visst lite småsur men inte mer än vanligt. åkte hem med big smile on ma face.

fem månader.

gjorde ett fånigt collage. firar fem månader med att käka på soya ikväll med världens finaste kille.

blått är bäst.

hälsade på en mycket saknat individ igår kväll med Markus. kändes som hon kände igen mig. lycklig tjej! Blir att åka upp ikväll igen, och försöka rida på denna vita springare (hoppare). woop woop!

och det är hästigt, häst hästigt.

bilder på en häst som heter Acenom. ljuset va sämst igår. men livet går vidare. puss

I've thought about this day so much and thought of so many things I've wanted to say but now, now I can only look at you like the pictures I spend hours staring at.

 
 
Fem sanningen om mig.
  • Jag är jätte mörkrädd, klarar inte av att gå ute själv när det är för mörkt. inbillar mig massa våldtäcksmän och mördare då.
  • Jag kan inte sova med strumpor på, gillar att ha mina fossingar nakna när det är sovdags!
  • Jag älskar att tvätta hästar, finns nog inte många saker som är så roligt. Det där med att skumma och bli blöt och allt där emellan. underbart!!
  • Jag tycker inte det är äckligt med finnar, mer tvärtom. kul att klämma dem. är inte ofta jag får stora finnar. alla små dör innan de hinner växa upp.
  • Jag äälskar verkligen att åka långa turer i bilar, brukar åka extra omvägar med markus när han skjutsar hem mig bara för det är så himla mysigt.

If we walk alone, we will get lost.

ser lite allmänt hipster ut. shao. carpe diem. japp jag har läst för mycket twitter. helt sannslöst vad alla börjat överdosera carpe diem och yolo, fattar inte grejen? anyway ska iväg till stallet idag och fota massor eller rättare sagt bli fotad så det kommer komma en hel bomb med bara bilder på hästar ikväll, hur gött är inte det?
HÄST OUT!

livet utan bloggen!

som ni kan se har mitt liv varit ganska färgglatt även utan bloggen. haft bästa sommaren hittils och har massor mer som ja ser fram emot. att jobba läger med massa underbara barn, rida i massor, åka till göteborg med min fina, åka till stockholm. yä. livet är fint!

You are insane, no better am I, Lost but beautiful.

länge sen nu.. men innan firandet av alla fina studenter och skolavslutningar så var jag ute med Markus i skogen och fotade lite blommor och annat fint. helt och hållet glömt bort dessa bilder så satt nu och kollade igenom alla mina bilder som man gör när man har tråkigt.. och wips! här lite bilder att titta på.